Bebelan

Salam Ramadhan Almubarak

Pejam celik sedar tak sedar.. dah berbulan comei tinggal kan nukilan.. bukan lupa tapi idea nak menulis tu tak berapa nak hadir.. tulis pastu padam.. tulis balik… pastu padam balik.. last2, bulan ramadhan ni jugak kite ketemu :D..

Biasa lah, bulan2 puasa nih banyak dugaan dan cabarannya.. bila dah tua2 nie, cabaran lapar tu dah kurang.. tapi cabaran nak kekalkan pahala puasa tu semaintain yang boleh sedikit parah.. sebab apa comei cakap macam tu..?

Haaa.. banyak mende nak kene jaga especially masa kita duk kat opis.. tulis blog waktu office hour pun sebenarnya dah betul tu.. maksudnya… dah tak amanah menjaga harta syarikat. Apetah lagi duk menyembang tersadai bermesyuarat tingkap… kannn…

Tapi kalo kat opis tu.. semua nih tersangatlah biasa.. kalo tak buat lak yang jadi luar biasa.. pendek crite berpada2 lah.. office comei memang dah kene block awal2 lagi segala bentuk intertainment.. termasuklah yang paling masyhur skali iaitu si”muka buku”. Block terus.. nak ber fbuingg.. pi buing2 kat umah.. or cafe. Free tenet!

Setakat nih je dulu… sehingga ketemu lagi.. 😀

Selamat berpuasa dan selamat bertarawikh yer..  dan sayangilah jari anda tatkala anda bermain mercun!