Sweet Journey....

Satu petang di Teluk Kalong :D

Kadang-kadang kalau kite tiap2 hari duk tecongok kat ofis.. dari pagi sampai ke petang never fail.. mesti ada perasaan cuak or cemuih gak kan.. So.. satu hari di petang hari, pas je after office hour, comey ngan sahabat2 comey pi laa mengeluarkan peluh sket.. nak kate eksesais idak laa juge… cuma jalan-jalan mengheret kaki yang berat tu sambil ambik udara yang best kat tepi pantai.

image
Bersih je pantai ni.. still terjaga daripada pencemaran dan sampah yang sepah tu 😀
image
Kerang2an yang tertinggal di atas pasir.. setia bersama ombak dan pantai.. chewahhhh

image

image

image
Bersungguh benar duk panjat batu nih.. 🙂 chaiyukkk

Seksa juga nak habiskan perjalanan.. nak sampai kat area batu2 nih ambik masa dalam 10 minit jugak lah… panjang laluan dari hujung kiri ke hujung paling kanan kalau fit dan takde fobia ngan batu yang curam dan tajam..  45 minit.. kalo tak.. berejam jugak laa nak habiskan tour nih heheheh.. berpeluh2.. semua kaki, tangan, badan dan otak digunapakai dalam tempoh tu..

Keselamatan sangat penting.. sebab area nih batu2 besar yang sangat adventures dan segala yang berlaku adalah dibawah tanggunagn diri sendiri… takde sesapa yang suruh kome pi panjat batu tu nyeksa ke diri hahahaha…

Tapi… comey punye opinion.. aktiviti nih macam cleanse untuk jiwa dan fizikal comey.. hehehe..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s