Apa-apa saje lah

Restoren terapung.. Bakau Tinggi

Huhuhu.. minggu ni perasaan diri sendiri sedikit stress.. tak tahu laa apa kes.. gangguan jiwa betul la.. jadi di suatu petang, comey dan kawan comey yang jugak tengah stress.. decide lepas waktu kerja kitorang kuor makan malam sambil menikmati kelambungan air sungai di Kuala Kemaman hehehehe..

image
seberang sungai tu sebenarnya fireflies sanctuary.. or sanctuary kunang-kunang
image
Time ni dah sedikit remang-remang senja.. dah boleh nampak ufuk merah kat hujung awan..
image
dekorasi restoren sangat semulajadi.. more on jetty tapi ada kerusi makan bagai.. dan sedikit melambung2 bila ada bot seberang sungai
image
tadaaaaa.. dan ini adalah menu comey… kuey tiau kantonis.. best! comey mintak sayur extra dan diorang bagi bebetul extra 🙂

Ubat stress comey adalah tengok suasana yang hijau2 dan makannnnnn.. hehehehe.. pastu dah kenyang.. balik umah tidoo.. huhuhu.. sedikit aktiviti yang kurang cergas laa.. next time nak kuor eksesais laah.. panjat bukit or naik tangga or hiking!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s