Makan-Makan

PapaKaya@Paparich_Kuantan

Sejukkan minda, perut dan tekak dengan macam2 air yang pelik2 kat sini.. takdelah pelik sangat.. cuma.. comey dan dua rakan sejoli comey mengetest keenakkan air kat sini..

image
Air soya dengan jeli dan karamel.. err.. seriely mula2 minum memang best.. lepas 2-3 teguk mula rasa muak.. superrrr muak… tapi jeli die sangat lembut dan takde bau.. whipped krim takde laa special sangat kecuali karamel tu membuatkan rasa krim tu lari sket kearah yang lebih menyamankan.. chewahhh
image
Ini adalah air teh lemon.. takde rase special apa2 pun.. kecuali lemon yang die potong tu tak kedekut la.. tebal siottt
image
Okeh.. seriesly.. ngkorang kene try air nih.. soda with laici plus mint..
soda tu super clear muak2 kat dalam perut korang.. laici mengenyangkan kalo takde makan apa2.. or kalo makan roti bakar je.. dan mint tu very the herb..
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s