Apa-apa saje lah

Minggu kegusaran dan kerunsingan

Lamanya tak tulis apa-apa.. dan pada saat comey taip entry ni, seminggu lagi semua umat manusia akan sambut tahun baru 2013. Kejap je masa berlalu kan.. Minggu ni adalah exam week.. nak buek camno.. dah tua2 baru gatei nak sambung blaja.. masa otak tengah cergas ligas duk sibuk kat benda lain.. hahahaha.. ( bebel sorang-sorang dowh ).. Arghhhhh.. banyaknye yang nak kena baca…hafal..paham..reka.. hahahahah.. ( **nangis**)

Sapa yang cakap blajo ni senangg..? boleh reka-reka jawapan masa periksa.. atau boleh karang-karang je ayat bila turun idea masa jawap paper..? MENGARUTTTTTT semua.. melainkan otak ngko tepu dengan segala macam maklumat dan maklumat tu masuk dan absorb elokkkkk je lekat kat membrain otak .. kalo tidak.. silalah bersama-sama membuka buku, membeleknya dan haruslah baca ( ~~~sambil kerut-kerut dahi ngan kening )

Azam tahun baru adalah nak belajar menulis ayat-ayat bahasa melayu dengan penuh dan berhemah.. kurangkan shortform atau kalau boleh takde teruss!!!.. kannnnnn..

image
Banyaknyeeeeeee chapter nak cover… uwaaaaaaa
image
lagi…..!!! (##modenakmuntah)

Takde dah citer korea minggu nih… takde main-main… setiap hari at least kene spent 2 hours untuk ulangkaji.. kalo tak.. menengung je laaa tengok pen ngan paper bila sampai masa exam nanti.. (padan muka aku!)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s