Bebelan

Project Mega_ Road to East

Woshh.. bosangan weh..

Comey ada plan nak execute satu project mega dengan travel buddy comey.. hemm.. tapi still dalam perancangan.. takleh nak disclose lagi sebab ia adalah sesuatu yang tidak pasti.. chewah.. dah tak nak bagitau.. toksah laa sembang kannnnn..

Mesti kat sudut celah hati limpa korang ada terselit..” elleehhh… duit banyak boleh laa nak pi sane sini…”

Takde maknanyaaaaaaaa… kalau jenis duit melimpah ruah tak habis guna pakai.. atau pokok daun  duit sentiasa berbunga kat blakang umah tu..takdenye nak planning-planning tu.. bukak website.. ketik2… kelik2.. haaa.. done! Pilih je pakej yang mane nak… kannn

So.. don’t miss out airlines sales.. pagi2 bukak laptop first web page yang bukak adalah airlines website… hahaha.. wajib!

Dan start baca travel-log kengkawan dalam dunia blog.. tourguide dan travel guide..

( tapi still tiket mahal…. huhuhuh)

Tak pe.. saboo itu separuh daripada iman…

🙂

Till then… babaiiii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s