Apa-apa saje lah

Akak Ofis yang dermawan..

image
yuhuuuuu… happy2.. even baju second hand.. tapi really appreciate kat akak officemate yang ingat kat diri ini.. huk2.. terharu tauuuu

 

Comey datang ofis pagi ni dengan haru biru sekali.. ada ke patut.. gi ofis tapi tertinggal laptop kat umah.. aiyooooooo.. macam gi sekolah tapi lupa nak bawa beg sekolah lah pulak.. macam hantu turun ofis cepat-cepat dan balik umah amik laptop tu.. adoyaaa.. termakan semut gamaknya.. tu yang lupa serba serbi jadinya..

Sebenornye.. dalam haru biru tu ada happynya.. Ada akak ofis kat tempat comey bekerja.. kami lain-lain company.. tapi die panggil comey dan cakap nak bagi baju die yang die sangat sayanggggggggg tapi dah tak muat dengan dia..

Comey macam bulat biji mata kejap… errrr… saya ke kak..?

Akak tu cakap.. iye lah.. awak.. try tengok.. muat tak.. akak sayanggg tau baju ni.. lama akak simpan.. tunggu kurus tak turun2 badan…

Dah keciwa nak simpan.. kasi kat awk lah.. masa akak zaman muda, lebih kurang awak lah saiz akak nih..

Comey macam..” iye ke kakk.. ehhh.. comelnye baju niiii… sukaaaa.. kain die cantik sangat..”

Wahhhhhh.. muka happy pun terselah lahhhhh hehehehe..

Balik karang nak test baju-baju tu..

Comey nak beli carrot kek kat akak tu..

Terharuu… betul! sebab tetiba dapat baju.. even second hand.. tapi terharu jugak sebab ada orang lain ingat kat kite..

 

ps: pagi isnin yang celaru.. gamaknya sebab tak cukup tidur kot… or dah terlebih tidor nih

Advertisements

One thought on “Akak Ofis yang dermawan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s