Apa-apa saje lah

Gajet oh gajet…

image

Bermula dengan gatai2 belek celcom promo.. pastu tergerak nak tukar pelan.. alih2 terus sangkut ngan pakej data 5G + free call ngan sms 60 minit/ 60 keping..

Errrr.. sambar skali device seketul.. iaitu.. Samsung galaxy note 3.. adoiiiii… calar balar lagi kad kredit bulan nih.. berbelanja lansung tak pakai hemah.. kene plak akak yang bertugas kat kaunter tu ya Allah, lembut nyaaa tingkah laku budi bahasa.. daripada teragak-agak nak amik ke tak, terus angguk kat situ jugak.

Masa tu tak tengok pun specs apa yang ada.. tp bila tengok dan renung balik.. hohoho.. puas ati laaaa.. boleh berblogs online lagi… maybe sebab RAM besar, 3GB + CPU quad core processor + storage 32 GB… apa mau komen lagi… sengihhhhhhh je laaa sengsorang.. hehehehe.. sukanyaaaaaa…

Banyak utang nak conteng dan tulis.. tapi.. masa bebetul padat skang nie.. comey banyak criter tau pasal travel to China baru-baru ni.. perghhh.. mau rabak kaki bejalan.. gambar pun sampai beribuuu keping.. takpe2.. comei draf dulu.. In sha Allah..

Skolah pun dah sambung balik.. keje sekolah pun bukan main dasat lagi semester nih.. ada yang jenis mulut lembik suka komen2 cakap.. “alaaaa, die blajo course senang.. memang laa boleh grad..”

silalah sepuk beliau dengan baldi jamban.. senang kunun.. naik strok urat belikat nih study+revision+assigment.. opsss…lari topik.. till then… 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s