Apa-apa saje lah

Cemerlang

Perghhhhh… sangat cemerlang… 3 bulan peram.. tskkk..

Comey kan budak sekolah yang tak abis-abis lagi.. ( huhuhuh.. fenatnye sambil keje pi blajo balik.. tu belum lagi ada anak ngan suami tu.. ). Dah settle exam, dah beguling2 study.. dan dah merdeka untuk semester ini… hehehe

Sedar tak sedar, dah lebih dari setengah tahun kita duk carry hidup kita. Banyak betul cita-cita yang still belum accomplish.. termasuklah siapkan cerita masa gi umrah dan juga singapore.. err.. hehehe.. sempat lagi selit travel putus kaki kat singapore.. banyak gak siries lawak kat situ.. hehehe.. pelan-pelannn..

Ada jugak cita-cita nak naik Gunung Tahan ( setelah dihasut dan dibakar garing oleh saky dan memerang).. tapi yang tu, case put on hold. Tak berani nak decide lagi.. kene pi training ( joging malas-malas dan panjat tangga sekangkang kera ) dulu sebab sebulan berpuasa.. errr sebelum bulan pose pun dah berbulan-bulan comey tak pi eksesais.. pemalasss gile.. hentah pape2.. diri sendir jugak yang merana dowh..

Sempena bulan puasa ini, comey nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat menambah ibadah dan pahala dengan sebanyak-banyaknye ye… its never to late so say a wish.. heheheh

Okeh.. til jemari mengarang lagi…\(^^)//

wassalammmm