Cats

My lovely babies..

image

 

Tanggal 15 September 2014, ini adalah baby baru comey.. anak kepada si Kembang.. Luna, Tommy dan Bunga.

 

Kenapa nama campur-campur dan tak seragam ?

Takde apa-apa reason. Dah nenek diorang suka nama tu.. terus panggil diorang lepas diorang tengok dunia manusia.

Tapi pada 21 September 2014, Tommy dah takde.. uwawaaaaaaaaa.. sedihnya..

Tommy jadik mangsa kerasukan dan kerakusan kucing jantan mana ntah, tarik kain lapik dlm cage diorang dan sentap keluar si Tommy.

Si Kembang takde masa tu.. kami bawak keluar cage sebab nak kasi diorang dinner sama ngan Chameng dan Donyok.

Sedar-sedar je, mak comey dah nanges2 sambil call comey (comey takde kat umah) bagitau yang si Tommy dah takde.. pastu darah meleleh2 dari cage sampai ke simen.

Keji betul kucing jantan tu.. mesti kucing jantan jiran yang suka kencing kat depan pagar umah comey.

Sedihnya.. comey dah siap order new cage dan litter box untuk babies2 tu..

To Tommy.. comey always cayam2 bucuk2 golek2 kat Tommy 😥

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s