Cats

Bunga 2016

Betapa cepatnya semek nie membesar dengan riangnye dan sihatnya dan gebunyaaaaa… inilah bunga.. kalau scroll post lepas, si bunga ni tak sempat nak celik mata pun lagi comey dah post die punya birth..

Lepas mak comey mengetut beliau hahahaha, untuk prevent kelahiran yang buas dan diluar jangka, maka beliau semakin suka mengunyah… asyik makannnnn je.. tu yang kembang betul tu.. serius budak ni sangat gemuk..

Dah laa perangai suka merewang.. ada skali die balik merewang dari mana ntah, separuh badan die macam kene selam dalam selut.. perghhh gila kotor bekubang.. apa lagi.. mak comey heret masuk dalam bilik air, haaa terus kene sental.. tu baru lepas kering bulu2 dia laa tu..

Bukan ape.. comey baru je duk scroll gambar lama2, teringat laa plak kat si bunga nie.. esok nak balik kampung lah… jenguk mak ayah.. dan bulus2 hehehe

wpid-2014-09-21-22.55.30.jpg.jpeg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s