Apa-apa saje lah

Merdeka 59!

Perghhhh… bersarang… berhabuk.. berdebu.. berkebuk!!!!

Lama gileeeee tak write up..  kecik ati betul kalau tengok last post.. hahahaha..

Macam-macam dah berlaku..

Short summary:

Tapi.. for the 1st time comey nak habaq.. Im already married!! Yeayyyyyyyy.. keh3… #hentahpapenakhoreyntah

Alhamdulillah.. comey dah ketemuan jodoh comey dan sah ikatan pada mac baru ni.. so.. officially  comey dah jadik wifey orang dah 6 bulan…

Nanti kalau comey ada idea nak ngarang bab kawen2 tu.. comel tempek kat sini yer..

Comey kan budak sekolah yang tak habis-habis lagi belajar.. jadi, comey dengan happynya ada lagi 1 semester sebelum grad dan pulun degree. Huhuhu.. deritanyaaaa nak habis 9 semester.

Adalah jugak notification yang tersampai kat sane sini.. mostly yang umrah comey tu.. tu yang kadang2 terbelek dah terbukak page comey yang berhabuk nie… hehehe

Apa-apa pun.. selamat hari merderka yang ke 59!. Tanah airku yang tercinta.. chewah!

baiiiiiiiiiiiiiiiiii

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s