Cats

My lovely Chico..

Taraaaaa…

Perkenalkan anak bulus comey.. si oren yang kementot namanya Chico.. hehehe

Chico baru berumur 7 bulan.. tengah bersemangat waja dan berdarah muda hek2..

Comey adopt Chiko dari family kawan.. mak dia nak release semua kucing-kucing yang dia bela sebab nak ke mekah.. dan nak dikatakan rezeki, kebetulan comey singgah pi melawat dia, terus bawak balik seekoq nie..

Manja betul tauuu.. boleh laa buat peneman hati time cik abam pi outstation.. tapi satu je lah yang lomahnya.. kene rajin vacuum rumah ler.. kalau tak, bulu-bulu diaorang ni, berkepul2.. huhuhu…

Comey tak tau ni spesis apa.. dah campur aduk kut.. tapi.. memang super manja… plus penakut… kalau ada visitor, memang senyap sunyi laa die menyorok bawah meja..

Setakat ni, diet si Chico adalah biskut Royal Canin.. kalau bagi biskut lain, dia akan verak tak santek.. vontot die tak bersih gitu.. (comey dah test bagi 2-3 jenis yng murah2 sket.. die makan je.. tapi lepas tu.. verak tak lawas… kejap2 pi toilet..last2 comey taruk die dalam cage sampailah perut die ok balik.. mau die seret vontot gelap die tu merata2… najesssssss nyahhhh )

Kucing kat umah omak suka makan biskut brand Power Cat. Comey suka beli online dekat emall.adabi.com . Delivery sampai kat umah gituu.. harga pun murah dari kat kedai plus free postage.. cuma si Chiko la nie.. ngengada taknak makan biskut lain.. kopak mak ngko Chiko wehhh… wawawaaaaaaaaaaaa

20160622_21322720160728_184920

Feveret spot die.. meniarap atas meja tu.. tak senonoh kan!

Nak marah2 kanggg.. muka super cute macam puss in the boot tu… haiyoooooo.. cancel marah!

Nanti, comey update die Chiko punye crime partner yer.. Si Olin.. ngeh2…

<

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s