Makan-Makan

Happy Breakfast

ini lahhhh hijauuuuu… nananaaaaaooooo ewoooooooo… #zainalabidin

keh3…

Morningg.. and happy breakfast..

comey nyer healthy breakfast hari ni adalah muesli with berry+ 2 sudu besar greek yogurt + chia seed + fresh milk..

perghhh.. semua jenih2 dairy product…

Kalau terasa nak cleanse perut.. boleh try makan pemakanan seperti mana di atas…

bagi perut yang sensitip.. akan cerut ceretttt laaa anda ketandas nanti

hahahahahahaahahahah

Muesli ni rasanya macam spesis oat jugak.. tapi lagi kasar dan tebal.. lagi banyak serat.. thumbs up!

berry2 kering yang ada tu.. kasi balance sket rasa dairy jadi masam2 kat hujung2 lidah tu..

greek yogurt pun sama.. additionalnya.. tambah macam2 kalsium dan zat disamping memekatkan fresh milk ituuuu

okey…

wish list hidup! Nak kurangkan berat badan ku yang gedempol very nih.. wahaaaaaaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s