Cats

Balik kampungggg…hohoho

wp-image-504591768jpg.jpeg

Hahahaha..  bila ulang tengok balik gambar nie.. alahai kesiannyee… macam nak kene lelong air muka tu…

Introduce.. belah kiri tu olin… partner in crime Chico.. on the way untuk balik umah mak kat kampung..

Kebetulan minggu tu, both of us terpaksa outstation.. almost a week.. jadi, terpaksa laa export dua2 anak comey nie balik umah mak.. kat sane ada ramai kawan-kawan.. takde laa bosan duk terkurung dalam umah..  lagi satu, diorg punya ta*k akan busyuk satu rumah kalau biaq lama-lama mengumpul dalam tray tu…isk.. tak hygiene..

So, dengan muka sedih2 gitu, comey tinggal kan 2 ketul ni biar berjemaah dengan others kitty dalam satu cage besar..

Tapi, rasanya.. next time.. dah takleh tinggalkan si Chico kat umah mak.. dia taknak bercampur dan marah2 kalau ada kucing lain around him. Mogok taknak makan.. kurus habes masa comey pickup diorg.. hehehe.. home sick kutt…cian guhhhhhh

Lain plak dengan Olin.. super bahagiaaa dia duk sane.. siap tak nak balik.. Olin tu adopted daripada rumah mak comey.. so no wonder lah kut… memang bebetul balik kampung laa kalau die punye kes..

<

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s