Apa-apa saje lah

Uncontrollably Fond..

Uncontrollably29

Sekarang pukul 3.12 pm.. perasaan pada masa ini adalah tersangat mengantuk..

teringat lagu kim na young.. dont say goodbye.. huuhuuuu.. sedihnya citer tu..

romantic komedi awal-awal cerita..

pertengahan dramatik plus action sket..

last-last, super mellodrama…

Suzy tu awal2 kemunculan dalam dunia lakonan takdelah meresap jiwa sangat.. keras kejung je acting… maybe berkat latihan bagai, jadi dah makin neutral die punye pembawakan tu.. touching jugak laaa hehehe

woo bin aka jun young, hensem.. kaya.. digilai ramai.. tapi in the end, hilang ingatan sebab cancer otak dan chances untuk meninggal awal tu sangat besar ( tak habis episod lagi.. jadi tak tau citer tu ending camne..).. bila dia belakon ala2 cool person dan dingin tu, sangat suit dengan dialog delivery dia. Kena! Cuma bila ada scene ngamuk-ngamuk dan jerit2 tu.. air muka jadi kurang menarik je.. ni personal opinion je.. kang ada yang kene bashing lak… ngeh3

ji tae awal-awal macam adorable dan super baik hati.. tapi rupa2nya baik hati tu bersebab.. lebih pada nak tebus perasaan bersalah dalam diri sebab nak cover kejahatan ayah dia yang sangat dia sanjung itu.. last2.. ayah die bebetul hati dah hitam.. gilakan kuasa.. dan rela buang darah daging sendiri daripada hilang segala-galanya.

Btw, mekap dalam drama tu sangat cantikkkk… flawless gitu… baju2 pun cantik2 gak.. hehehe.. okeh.. nak solat asar dulu… chiawwwwww

<

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s