Apa-apa saje lah · Korea

Gila Kdrama.. Goblin

Habislah sudah episod ddokkebi atau goblin (orang korea marah tau samakan dokkebi dengan  goblin nie… sebab peel diorang jauh beza.. kate mereka laaaa)..

Sekarang.. sedang mengalami withdrawal sindrom iaitu, tiap kali nampak lilin, mesti terasa nak hembussss… dengan harapan ajushi berdiri kat belakang.. muahahahahaha #ampunEnSuami

Kat mata lak terbayang-bayang betapa smartnye ahjussi pakai winter attire, sweat shirt, coat, trench.. semua perfect di mata comey. Warna, saiz, patern… dan comey baru tertengok kat satu portal yang Gong Yoo punye attire tu, bukan murah2 pesen tau. Semua brand designer. Patut laa hensem pelik mamat tu.. (atau memang dah hensem.. jadi bertambah2 hensem )..

Lepas tu.. dia punye scenery scene… memang marvelous lah.. dan dan tu jugakkkk rase nak tempah tiket pi Qubec.. tak pernah2 tau pun Qubec sangat cantikkkk dia punye surrounding.. tak nampak crowded.. bersih.. bukit yang kehijauan.. depan bukit ada jeti kapal layar.. depan laut tu plak, tersergam besar bangunan zaman lama yang dijadikan hotel.. (comey tak study lagi.. nafsu dah tinggi menggunung nie).. Kawan comey lagi dasat.. dah siap survey harga tiket flight ke sana dan harga hotel yang Eun Tak stay kat sana tu.. ternganga jugak laaaaaa tengok harga combine dua tu buat rakyat marhaen mcm comey nie.. dah laa flight 24 jam… mau hibernate terusss dalam plane…fuh2… kejung muntut duk dalam flight.. (gamaknye laaaa)

Agak2nya.. berapa laa cost untuk satu drama 16 episode tu..? Dengan pelakon2 dia semua super class.. script writer yang berhantu. pengarah yang mengerikan.. berapa laaa agaknya kos 1 drama tu ekkk.. why.. malaysia tanah air tercintaku takde pun cerita2 yang boleh buat orang demam? ( Yang cerita fatah amin dan neelofa tu boleh laa kut nak compare)…

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s