Hanoi

Day 6 @ Hanoi

Day 6. Hanoi

Hari ni hari last kami kat Hanoi.. dah habis schedule nak follow. Pepagi hari kami terus check out dan menuju ke lapangan terbang. Setakat ni alhamdulillah, takde apa-apa masalah. Breakfast tak sempat… Jadi, kami mintak diorg pack breakfast… makan kat epot..

Siap sumbat luggage dalam check in counter.. kami lepak2 laa kat area free duty tu sambil habiskan duit dong yang ada.

Babaiii Hanoii.. Adiosss 🙂

……

worth it laaa pergi hanoi.. walaupun tak sampai kat puncak fansipan, tapi dia punye view lereng2 gunung tu.. Subhanallah sangat cantik.. diorang takde laa modern sangat.. tapi tak jugak mundur sampai naik kereta kuda.. kawasan pergunungan tanah tinggi yang sentiasa sejuk dan keluar kabus…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s