Apa-apa saje lah

Next project.. Skill kendiri!

Comey dalam withdrawal state..

Sebab dah terbiasa study waktu weekend, sekarang ni asal weekend je blur.. sangap.. rasa kosong.. rasa macam takde bende nak buat..

So, comey decide… okeh.. jom belajar menjahit!

APA! Jahit????

Yer.. jahit… terap2.. potong2.. sambung2.. haaa.. jadilah baju kain sluor ke ape.. ( ni memori masa kelas kemahiran hidup ni..)

Nak belajar secara proper nyer..  bukan kelas2 derma yang pada comey, kene hadap lebih sket laaa… Kalau kita bayar ni, at least, diri sendiri akan bagi 200% komitmen sebab ada rasa derita tang kene fees tu..

Practically, comey dah settle registration dan dah attend 1st class..

Jauh lagi perjalanan kehidupan ni..

Tapi dah nekad.. nak blajar betul2.. at least.. lepas laa jahit baju sendiri or jahit kain perca buat sarung ke apa ke….

Minat dah ada sikit2.. kene polish dengan rajin je.. insha Allah..

Nanti.. dah lega2.. comey upload teknik2 lukis pola untuk blause mudah yer…

Eiyyy.. tak sabar betul nak tunggu next class…

hehehehe

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s