Apa-apa saje lah

Chili Fried Onion

Ada sekumpulan penumis bawang detected.

Yang amazing race nya, diorang punya circle tersangatlah luas coverage area. Whatever happen kat daerah lain, kompem news tu akan circulate dengan jayanya dekat daerah comey. Waima hal tu lansung takde kene mengena dengan batang hidung diorang ataupun bersangkut paut. Cemerlang kan…

Comey rasa lah.. diorang ni banyak masa luang kut… takde keje hakiki yang sepatutnya mengguna pakai otak diorang yang di bayarkan gaji itu… isk3…

Perangai macam pondan.. aihhhhh…

So, penumis2 bawang bekenaan biasanya akan buat sebaran am mengenai cerita-cerita peribadi orang… achievement atau failure… but most that I hate it, whenever they reka-reka cerita then petik2 nama orang lain.. huh… boleh buat gelegak hati.. fitnah tu sajat oiiii… fitnah…

Orang jenis macam ni comey takkan pegang buku.. or takkan jadi sohabat kecil ku.. takpelah sekadar kawan atas angin macam tu… tak mo jadi buddy.. wat rosak akidah je… you say hi, I say hi back.. not more than that. Tak rugi pun kehidupan.. Yup.. tak rugi…

Okeh.. Next trip.. ABCDEFGHIJK……… cer teka2… hehehehe..