Eat-eat & fun-fun

Tak sah kalo comey tak bercerita pasal makan.. Nak wat camne.. nampak je “food” mata terus bersinar2 dan hati pun jadik riang.. hahahaha.. ni antara menu halal yang comey ngan kengkawan melantak masa menziarah melbourne. Yang tak halal.. jangan makan!

popia je nih

Popia ngan sos pedas dekat restaurant Thai. Gemuk2 dan pendek2.. huhuhu.. ( tak cukup laa sepinggan kecik ni je )

Fish and chip masa melawat penguin kat philips island

Kopi ni memang terbaekkkk la.. nak2 cuaca sangat sejukk.. seingat2 comey la.. rasenye ni cappuchino nih..  korea memang takleh lawan kopi nih

Ni nasi putih + kuah sup + ayam goreng seketul.. comey makan kat restoren milik orang indonesia.. Nama ape hidangan ni comey dah lupa… tp comey hadap sampai habess sepinggan rabak nih sbb harga kalo dah convert jadi RM 24 sepinggan hahahaha

Kalo ikutkan itenerary yang ejen bagi, “basket lunch at warrook farm”.. Ni gamaknye rupe basket lunch tu.. Ingatkan ade roti dalam bakul ala2 mat saleh nak gi piknik tu.. Jangan bimbanggggg… daging halal.. 🙂 Orang Australia nih open sket pasal religious dan takde lah bawah tempurung ngat.. Korea hancuss sket bab2 nih.. huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s