Teknologi

R-Whale ( i6 )… bukan R-Kelly yer

image

Comey dah lame tercarik2 powerbank nih.. bukan ape… zaman canggih manggih nie.. tepon kene sentiasa ON.. nak pulak kalau semakphone tu jenis yang sychronize serba serbi akaun dalam online.. dengan email lah.. update status laa.. chatting la.. memang makan bateri lah..
image

So mencari laa dalam tenet.. nak pegi kat kedai survey2 nih dah tak berapa nak relevan dengan comey sebenarnya.. satu.. town tu sedikit jauh.. dengan jem nye.. huh.. menyakitkan minda dan mental je.. skang ni pun yang buat jualan online tersangatlah banyak.. cuma kene rajin surf, compare brand dan prices, pastu buat selection nak pakai service online siapa.. kalo boleh nego harga.. nego dulu.. siap free delivery lagi.. sangat mudah dan menyamankan..hahahah

Surf hari Ahad, beli hari Isnin .. barang sampai hari Selasa.. senyummmmm..

Yang jenis kat atas tu produk dari lazada.com.my.. tapi item daripada tanah besar cina.. so die punye warranty tak valid laa nak digunapakai dekat Malaysia ni..

Dengan capasity power 5000mAh.. stakat nak charge 2-3 kali tepon comey tu takde hal lah. Semua pakai USB port.. Saiz kecik je.. boleh compare dengan saiz baby lotion yang comey ada tu.. berat dengan so-so je..  tapi kalo baling kat sesape, boleh pecah dahi jugak lah.